Tennisles jeugd

INFORMATIE OVER VOORJAAR-/ZOMERLESSEN
Vanaf 11 maart 2024 starten de voorjaar-/zomerlessen

Beste Tenniskids, Voortgezet Onderwijs jeugd en ouders,

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de zomerlessen. Komende week is het voorjaarsvakantie (19 februari t/m 25 februari) en wordt er géén les gegeven. De week van 26 februari is de laatste lesweek van de winterlessen.

De voorjaar-/zomer jeugdlessen zullen dit voorjaar starten in de week van 11 maart. Behalve op dinsdag, want dan starten we op 2 april. De zomercyclus zal bestaan uit 20 lessen en de laatste lesweek zal rond eind september/ begin oktober zijn (afhankelijk van de lesdag en het weer). Er worden 2 regenlessen ingehaald.

De kosten voor de 20 zomerlessen zijn €154,00. Op feestdagen en tijdens de zomervakantie worden er geen lessen gegeven. Hieronder staat een overzicht van de periode en dagen waarop geen les wordt gegeven.

Wij willen graag weten, welke jeugdleden er van de zomer willen trainen. Wil je meedoen aan de lessen? Hier vindt je het inschrijfformulier.

Vriendelijk verzoek om dit formulier uiterlijk 1 maart 2024!! in te vullen.

 

LESDAGEN EN -TIJDEN 

Met het maken van de indeling wordt zoveel mogelijk gekeken naar de lestijden van afgelopen najaar en winterseizoen i.v.m. de beschikbaarheid. Dit betekent de volgende indeling:

  • Maandagmiddag    >  Tenniskids ROOD- en ORANJE / GROEN (v.a. 6 /8 jr)
  • Dinsdagmiddag       > Tenniskids ORANJE / GROEN en JR. GEEL (v.a. 8/10 jr)
  • Donderdagmiddag  > Tenniskids GROEN en JR, GEEL (v.a. 10/12 jr)

 

Inschrijfformulier jeugdlessen voorjaar/zomer 2024
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf34N6Hj401tmGGwqHklVSavmeqSNIud_wZcCTmlenVfxopSw/viewform

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077