Introductie Tehado

 
Over Tehado
Tehado is officiƫel opgericht op 19 augustus 1976. De naam is gebaseerd op TEnnisvereniging HAzerswoude-DOrp.
 
Tehado heeft 8 banen, die allen verlicht zijn en waarvan er 5 een systeem van baanverwarming hebben. Met dit systeem zijn we een tennisvereniging waar 12 maanden lang kan worden getennist.  
 
Van meet af aan heeft Tehado het karakter van een recreatieve tennisvereniging. Bij de oprichting werd door het bestuur het belang aangestipt dat elkaar leren kennen, ontmoeten en waarderen een grote rol in onze vereniging speelt. Ook rekende het bestuur erop dat, naast de aangeboden ontspanning, elk lid op eigen wijze een bijdrage levert aan de instandhouding van het clubgebouw, tennispark en vereniging. 
 
Nu, jaren later, is  wat uitgangspunten betreft niet zoveel veranderd. Tehado is nog steeds een tennisvereniging waar het recreatieve, gezellige tennissen voorop staat. Ook het belang van een bijdrage van de leden is nog onveranderd hetzelfde en nog even succesvol, hetgeen wel blijkt uit het feit dat het bestuur, bestaande uit het dagelijks bestuur en de 6 commissies, nog altijd door vrijwilligers kunnen worden ingevuld.  
 
Inmiddels blijkt dat het aantal leden de laatste jaren toe- en afgenomen is en momenteel (2018) gemiddeld tussen 400 en 500 ligt. Tehado voorziet dus duidelijk in een behoefte aan tennismogelijkheden bij de inwoners van Hazerswoude-dorp en omstreken.
 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077