Trainers Tehado

Clubtrainster: Margreet Prins

Over Margreet

De meesten van jullie kennen mij al, maar graag stel ik mezelf nog even voor:

Als clubtrainster heb ik een rijke ervaring, die teruggaat tot 2017 toen ik begon als clubtrainster bij Tehado. Mijn liefde voor tennis ontstond al op jonge leeftijd, en na het behalen van mijn middelbareschooldiploma heb ik enkele jaren gewerkt, voordat ik begon met lesgeven bij Tennisvereniging Bequick in Maassluis, waar ik zelf ook competitie speelde.

Naast mijn werk als trainer heb ik me voortdurend beziggehouden met mijn professionele ontwikkeling. Ik heb verschillende KNLTB-opleidingen en diverse applicatiecursussen gevolgd om mjin vakbekwaamheid op peil te houden. In 2010 behaalde ik mijn fitnessdiploma en in juni 2016 slaagde ik voor de post-HBO-opleiding "Coach-Practitioner". In 2018 heb ik mijn diploma als voedingsspecialist behaald.

Mijn interesse in coaching groeide vanuit het lesgeven zelf, waarbij ik de verbinding met mijn leerlingen zocht om hen te motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Ik richt me op het benadrukken van de sterke punten en kwaliteiten van de leerlingen om hun zelfvertrouwen te vergroten.

In 2018 kwam ik in aanraking met padel. Een zeer verslavend spel! In deze periode ben ik deel gaan nemen aan verschillende padelwedstrijden en aan de Padelcompetitie. Ik probeer zelf zoveel mogelijk te spelen en doe ook mee aan (als het tijdschema doordeweeks het toelaat) toernooien.

In 2019 voltooide ik met succes de Padel Coach-opleiding bij Mauri Andrine. Sinds die tijd geef ik op diverse locaties padel-clinics en -lessen. In juli 2022 heb ik het diploma tot Padelleraar bij de KNLTB behaald.

In januari 2023 heb ik de Athletic Skills Model (ASM)-opleiding gevolgd, waarin verdieping in veelzijdig bewegen centraal staat, wat essentieel is voor een gezonde en gevarieerde motorische ontwikkeling.

Naast tennis en padel geniet ik ook van andere activiteiten zoals Suppen, hardlopen, skiĆ«n en fitnessen. Ik kijk ernaar uit om jullie (weer) te ontmoeten op zowel de tennisbaan, als in de nabije toekomst op de Padelbaan!

Sportieve groet

Margreet Prins

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077