Trainers Tehado

Nieuwe trainer: Raoul Tutuarima

Mijn naam is Raoul Tutuarima, 27 jaar oud.

Tennis is altijd mijn passie geweest, vandaar dat ik jullie 17 jaar terug wil meenemen in de tijd.

De eerste keer dat ik op Tehado kwam, tijdens de finales als klein jongetje van net 10 jaar, vond ik het wel erg spannend. Het hele terras zat vol met gezellige mensen. Met een vrolijk achtergrond muziekje kreeg ik een super gelukkig gevoel. Ik hoop dat andere leden dit ook zo ervaren.

Ik ben geboren in Leiderdorp en uiteindelijk verhuisd naar Koudekerk a/d Rijn, toen ik 8 jaar was. Nadat ik bij Tehado ben geweest, ben ik lid geworden van Artesia. De tennisvereniging in Koudekerk.

Na 3 leuke jaren getraind/competitie gespeeld te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Dat was de samenwerking tussen Artesia en Meerburg. Na 3 jaar lang, 3x per week te trainen zijn we 1ste geworden in de landelijke competitie t/m 17 jaar in de mix.

Na mijn middelbare school afgerond te hebben ben ik naar ROC Mondriaan gegaan in Delft. Hier heb ik de opleiding sport & bewegen gevolgd, met als hoofdvak Tennis. In 2016 heb ik mijn diploma behaald.
Tijdens de opleiding als tennisleraar liep ik o.a stage bij Burgersdijk en TEAN.

Ik geef nu 5 jaar fulltime tennisles. Dit doe ik bij verschillende clubs en nog steeds met veel plezier en passie.

Waarom ik een tennisleraar ben geworden: een wijsman zei ooit tegen mij “maak van je hobby je werk en je hoeft nooit meer te werken!”

Het doel van mijn tennisles is dat er in harmonie wordt getraind. Dit betekend voor mij een gezellige sfeer, hoog tempo, een grapje op zijn tijd, maar vooral verbetering van jouw tennis skills.

Enkele andere hobby’s naast tennis zijn o.a. padel, golf, bowlen en poolen. In 2018 heb ik mijn padellicentie behaald, en sindsdien geef ik clinics voor bedrijven.

Ik verheug me erop jullie op de tennisbaan te zien.

Clubtrainster: Margreet Prins

Margreet Prins is bij TeHado de clubtrainster. 

Over Margreet

De meesten van jullie kennen mij al, maar graag stel ik me nog even voor.

Mijn naam is Margreet Prins, ik woon in Den Haag, Leidschenveen. Van jongs af aan ben ik op de tennisbaan te vinden. Ik ben met tennissen begonnen toen ik 9 jaar was. Na het behalen van mijn middelbare school diploma en aantal jaar op gewerkt te hebben ben ik les gaan geven bij Tennisvereniging Bequick in Maassluis, waar ik zelf ook competitie speelde.

Naast de KNLTB-opleidingen  heb ik ook diverse applicatiecursussen gevolgd, om zo op het vakgebied bij te blijven. In 2010 heb ik mijn fitness diploma gehaald en momenteel volg ik de opleiding voor voedingsspecialist.

Ik heb de afgelopen jaren tennisles gegeven bij diverse tennisclubs. Ik heb dit de eerst jaren fulltime gedaan en later parttime. Zoals de meesten van jullie weten geef ik al les bij Tehado, maar met het vertrek van Renny zullen dit meer uren gaan worden

In juni 2016 ben ik geslaagd voor de post- HBO-opleiding “Coach-Practioner”. De interesse voor coaching is ontstaan vanuit het les geven, door het contact en interactie met de leerlingen op de baan. Het mooie van het lesgeven, vind ik de verbinding met de leerlingen, om ze te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. In te zoomen op de sterke kanten & kwaliteiten om zo het zelfvertrouwen te vergroten.

Wat ik zo leuk vind aan het tennisspel is, de mooie combinatie van de ontspanning en het fanatisme in combinatie met het sociale karakter. Heerlijk om jezelf zo tegen te komen op de baan, want het is en blijft mentaal een bijzonder interessant leuk en tegelijkertijd moeilijk spelletje. Elke keer weer een andere manier vinden hoe je je tegenstander kunt verslaan enerzijds en gewoon heerlijk ontspannen een balletje slaan, (maar wel op een pittig tempo) anderzijds. Je kunt letterlijk & figuurlijk alles van je af slaan

Naast tennis, mag ik ook graag hardlopen, skiën, fitnessen en inmiddels heb ik ook al een klein beetje kennis gemaakt met padel, wat ik ook heel erg leuk vind om te doen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie en financiële zaken : [email protected]

KVK-nummer

40445077