Trainers Tehado

Clubtrainster: Margreet Prins

Margreet Prins is bij TeHado de clubtrainster. 

Over Margreet

De meesten van jullie kennen mij al, maar graag stel ik me nog even voor.

Mijn naam is Margreet Prins, ik woon in Den Haag, Leidschenveen. Van jongs af aan ben ik op de tennisbaan te vinden. Ik ben met tennissen begonnen toen ik 9 jaar was. Na het behalen van mijn middelbare school diploma en aantal jaar op gewerkt te hebben ben ik les gaan geven bij Tennisvereniging Bequick in Maassluis, waar ik zelf ook competitie speelde.

Naast de KNLTB-opleidingen  heb ik ook diverse applicatiecursussen gevolgd, om zo op het vakgebied bij te blijven. In 2010 heb ik mijn fitness diploma gehaald en momenteel volg ik de opleiding voor voedingsspecialist.

Ik heb de afgelopen jaren tennisles gegeven bij diverse tennisclubs. Ik heb dit de eerst jaren fulltime gedaan en later parttime. Zoals de meesten van jullie weten geef ik al les bij Tehado, maar met het vertrek van Renny zullen dit meer uren gaan worden

In juni 2016 ben ik geslaagd voor de post- HBO-opleiding “Coach-Practioner”. De interesse voor coaching is ontstaan vanuit het les geven, door het contact en interactie met de leerlingen op de baan. Het mooie van het lesgeven, vind ik de verbinding met de leerlingen, om ze te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. In te zoomen op de sterke kanten & kwaliteiten om zo het zelfvertrouwen te vergroten.

Wat ik zo leuk vind aan het tennisspel is, de mooie combinatie van de ontspanning en het fanatisme in combinatie met het sociale karakter. Heerlijk om jezelf zo tegen te komen op de baan, want het is en blijft mentaal een bijzonder interessant leuk en tegelijkertijd moeilijk spelletje. Elke keer weer een andere manier vinden hoe je je tegenstander kunt verslaan enerzijds en gewoon heerlijk ontspannen een balletje slaan, (maar wel op een pittig tempo) anderzijds. Je kunt letterlijk & figuurlijk alles van je af slaan

Naast tennis, mag ik ook graag hardlopen, skiën, fitnessen en inmiddels heb ik ook al een klein beetje kennis gemaakt met padel, wat ik ook heel erg leuk vind om te doen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie en financiële zaken : [email protected]

KVK-nummer

40445077