Informatie Jeugdcompetitie

Informatie Jeugdcompetitie
Competitie spelen wordt door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen beschouwd. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid, en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. En hoe vaker je speelt, hoe leuker het spel wordt.

Jeugd 11 t/m 17 jaar – Voorjaarscompetitie    
In april start de KNLTB Voorjaarscompetitie. Een van de grootste tenniscompetities ter wereld! Je kunt je hiervoor inschrijven via jouw vereniging. Zij kunnen je ook helpen om teamgenoten te vinden.

De KNLTB heeft een divers competitieaanbod. Er wordt gespeeld op verschillende dagen van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en iedereen daar tussenin. Via de competitiezoeker vind je welke competitie er op jouw club gespeeld wordt. Vul je geboortejaar en jouw vereniging in en je krijgt het competitieaanbod op jouw vereniging.

Jeugd tot 14 jaar - Tenniskids World Tour en de Groene competitie
De World Tour is de competitie voor de jongste tennissers en bestaat uit elf speelmomenten. Deze zijn verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Het wedstrijdsysteem voor de World Tour begint bij Rood, dit zijn de kinderen vanaf een jaar of 5.

Voor Groene competitiespelers is er een voorjaars- en najaarscompetitie. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan de Winter outdoor competitie.

Wil je je inschrijven voor deze competitie? Neem contact op met Margreet via [email protected]. Voor meer informatie over Tenniskids, de World Tour en voorjaarscompetitie voor Groene competitiespelers, klik hier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp