Padel bij Tehado

Padel
Al enige tijd zijn we bij Tehado bezig met het realiseren van drie padelbanen. Er is een speciale padelcommissie die al een paar jaar bezig is met het op de juiste manier aanvragen van de benodigde vergunningen en alle haken en ogen die daaraan vast zitten. 

ALV
Begin januari 2024 is er een ALV geweest, waarin de leden hun goedkeuring hebben gegeven voor de aanleg van de padelbanen en het aangaan van de nodige financiƫle verplichtingen.

Formele goedkeuring van Gemeente Alphen a/d Rijn
Vandaag, 30 januari 2024, is de dag dat we goedkeuring hebben ontvangen!

Hoe nu verder? De Padelcommissie gaat nu voortvarend verder met de realisering. Binnenkort vindt er overleg plaats met de waarschijnlijke leverancier van de padelbanen, waarna we een definitieve offerte zullen ontvangen. Ook zal de financiering definitief worden afgehandeld met de betrokken instanties. Ook gaan er nu diverse subsidieaanvragen de deur uit om het financiele plaatje compleet te maken.

Hopelijk weten we op korte termijn wanneer kan worden gestart met de daadwerkelijke aanleg en de mogelijke opleverdatum. Zodra we meer weten, zullen we jullie hierover informeren. 

Traject
Van verschillende padelbaanbouwers weten we dat zodra wij definitief vergunning hebben en de financiƫn zijn ook geregeld, de banen er in zo'n 3 maanden kunnen liggen. Baan 8 en het terras daarnaast zullen dan verdwijnen, lichtmasten moeten verplaatst worden en het hekwerk moet aangepast worden. Ook zal er het nodige leidingwerk aangepast moeten worden. Dan moeten er palen geslagen worden en zal er een stevige fundering gestort worden. Al met al een grote klus, maar volgens de bouwers zeker haalbaar. We gaan ervoor dat we voor de zomer kunnen padellen bij Tehado. Zodra er meer bekend is, zal dat hier op deze pagina vermeld worden.

Plan
Hoe gaat het er dan uit komen te zien? In het clubhuis hangt een grote plattegrond waarop je kunt zien hoe het gaat worden. Maar een kleine versie hiervan kun je hieronder vinden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077