Jeugdlessen

Zomerlessen 2021

De zomercyclus zal bestaan uit 20 lessen en de laatste lesweek zal rond eind september/ begin oktober zijn (afhankelijk van de lesdag en het weer). Er worden 2 regenlessen ingehaald. De kosten voor de 20 zomerlessen zijn € 142,50. Op feestdagen en tijdens de zomervakantie worden er geen lessen gegeven. Hieronder staat een overzicht van de periode en dagen waarop geen les wordt gegeven.

Wij willen graag weten, welke jeugdleden er van de zomer willen trainen. Wil je meedoen aan de lessen? Op deze pagina staat het inschrijfformulier. Vragen? Mail naar: [email protected].

Met het maken van de indeling wordt zoveel mogelijk gekeken naar de lestijden van afgelopen najaar en winterseizoen i.v.m. de beschikbaarheid. Dit betekent de volgende indeling:
- Maandagmiddag: Tenniskids ROOD- en ORANJE / GROEN
- Dinsdagmiddag: Tenniskids ORANJE / GROEN en JR.GEEL (v.a. c.a 12 .j)
- Donderdagmiddag: Tenniskids GROEN en JR, GEEL (v.a. ca. 12 jaar)

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid van bij Tehado en wil graag een kennis maken met het tennisspelletje dan is het mogelijk om een aantal proeflessen te volgen. Wil je meer informatie over proeflessen, neem dan contact op met onze tennistrainster Margreet Prins (06-53557782 of e-mail [email protected]).

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp