Informatie Bardiensten

(Bar)diensten Inschrijven 2020
Zoals u weet is het de bedoeling dat we met z'n allen de vereniging draaiende houden. Dit is enorm belangrijk voor onze vereniging, maar zorgt ook voor de nodige gezelligheid. Ieder lid van Tehado is verplicht om de vereniging draaiende te houden door het vervullen van diensten. Leden onder de 65 jaar mogen zich naar keuze voor 3 diensten á 7 punten inschrijven. 65 tot 70-jarigen voor 2 diensten en 70+ is vrijgesteld. Naast de bardiensten zijn er ook diensten voor de voorjaars- en najaarsschoonmaak van ons clubhuis en klusdiensten voor onderhoud van tuin en clubhuis (klussendienst). Onze overwegingen: We willen bij de start van het seizoen alle diensten hebben ingevuld. Dan is het voor iedereen duidelijk waar men aan toe is. Het lijkt ons redelijk als eenieder zijn eigen verantwoordelijk hierin neemt. De barcommissie heeft dan meer tijd om andere zaken te kunnen organiseren.

Hoe kan ik mijn diensten inplannen?
Het opgeven van een (bar)dienst, kan op drie manieren: Via Website Tehado, Knltb ClubApp of via Mijn.Knltb.Club  

Manier 1: Via de Knltb ClubApp 
Als jij de Knltb ClubApp hebt geïnstalleerd op je mobiel/tablet kun je supersnel diensten inplannen. Kies onderin op het startscherm voor de Dienstenplanner. Je krijgt een agenda te zien. Rechtsboven kun je snel naar een andere datum gaan. Bij de betreffende dienst zie je of deze beschikbaar is, daarna kun je op de dienst klikken en voor Inplannen kiezen.  

Manier 2: Via website Tehado
1. Klik rechtsboven in het scherm op "Mijn Club" en login met je bondsnummer en wachtwoord.         
2. Ga vervolgens naar het tabblad "Diensten" en kies een dienst waarvoor je jezelf wilt inplannen. Bevestig met de button “Inplannen”.    Blauw  = een dienst waarvoor jij je hebt ingeschreven.
Wit      = een dienst die al ingevuld is. 
Groen  = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.
3. Als je een dienst gevonden hebt klik je op de dienst en plan jezelf in door op de knop “Inplannen” te klikken.  

Manier 3: Mijn.Knltb.club
1. Je gaat óf via Tehado-website>Mijn Club óf via mijn.knltb.club en typt in bij naam van club: “Tehado” daarna kan je inloggen met de gegevens die je eerder hebt opgegeven. Je kan ook kiezen voor de 'wachtwoordvergetenfunctie', als je die niet meer weet. 
2. In het scherm wat opent zie je de diensten die je vereniging heeft aangemaakt.
Blauw = een dienst waarvoor jij je hebt ingeschreven.
Wit = een dienst die al ingevuld is en
Groen = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.
3. Als je een dienst gevonden hebt klik je op de dienst en plan je jezelf in door op de knop “Inplannen” te klikken. Je krijgt een bevestiging per email van je geselecteerde diensten en naarmate de dag dichterbij komt krijg je ook nog reminders. Hierin staat ook het sleuteladres en andere informatie vermeld.

Let op: Je kan de volgende dag niet zelf een dienst veranderen. Alleen de barcommissie kan je naam weghalen bij een dienst, zodat die weer beschikbaar komt voor andere leden. Stuur als dat nodig is een email naar [email protected] met vermelding van je nieuwe keuze. Heb je vragen over de planning of over zaken van de barcommissie neem dan contact op met [email protected] Heb je geen inlogcode mail dan naar [email protected]     

Samenvatting Instructie Bardienst 
Voor een uitgebreide versie, zie de Barinstructie in de map achter de bar. Sleutels ophalen bij het sleuteladres (zie hiervoor je herinneringsemail of de Tehado-website onder sleuteladres). Openingstijden bar op normale avonden van 19:30 uur tot 23:00 uur, eventueel eerder sluiten als er geen gasten/leden meer aanwezig zijn. Geen alcohol < 18 jaar. Afsluiten: Schoonmaken en opruimen kopjes/glazen. Kassageld eventueel afstorten in kluis. Lichten uit, frituur uit, deuren afsluiten (ook de schuifpui), alarm aan. Sleutels naar het sleuteladres brengen.

Op zoek naar het sleuteladres? Deze pagina staat verborgen, hiervoor moet je eerst inloggen.

Bardienstregelement en (bar)dienstenplanner.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp