Informatie Bardiensten

(Bar)diensten inschrijven  

Tehado is een vereniging en werkt daarom met vrijwilligers in commissies en achter de bar. Zo kunnen de prijzen van consumpties relatief laag blijven. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed! Gedurende het tenniszomerseizoen is de kantine bijna elke avond geopend. Dit is mogelijk doordat alle seniorleden jaarlijks verplicht zijn tot het verrichten van diensten met opgeteld een totaal van 12 punten. Dit geldt voor de leden van 18 tot en met 69 jaar. De verplichting begint in het jaar volgend waarin zij 18 jaar geworden zijn (seniorleden). Vanaf 70 jaar is er geen verplichting meer, maar zij zijn van harte uitgenodigd. Commissieleden zijn vrijgesteld, maar mogen ook altijd inschrijven. We hebben bar-, park-, schoonmaak- en incidentele diensten.  

Puntensysteem 
We hebben een puntensysteem ingevoerd. Om alle diensten te kunnen bemensen is het de bedoeling dat je 12 punten verzameld. We hebben diensten die 4 of 6 of 8 punten opleveren. Standaard is een dienst 4 punten; 6 punten op, de drukkere,  donderdag- en op de (verkorte) late dienst van vrijdagavond tijdens competities; 8 punten op de laatste dienst van zaterdagmiddag tijdens de competities. Uitdrukkelijk is het niet de bedoeling dat je én competitie speelt én jezelf tegelijkertijd inschrijft voor een bardienst. Op de minder drukke avonden is er één bardienst ingepland.  Het is prettig dat de laatste leden die op het park aanwezig zijn samen met de barvrijwilliger afsluiten. Ben jij een van de laatste tennissers, stem dit even met de bardienst af. Wil je liever niet alleen een bardienst draaien? Er zijn ook andere diensten (zie rooster) die je samen kunt draaien of vraag een tennismaatje of hij/zij jou vergezelt.   

Inschrijven bardiensten
In de KNLTB ClubApp: > Club > Diensten kun je eenvoudig diensten inplannen op tijden die jou goed uitkomen. Als nieuw lid hoeft je het eerste jaar geen bardiensten te draaien, maar mag wel én een goede manier om Tehado(leden) te leren kennen. De bardiensten kunnen ook online ingevuld worden via de websites van www.tehado.nl > MijnClub en via mijn.knltb.club. Log in en kies tabblad Diensten. Je kan ook kiezen voor de 'wachtwoordvergetenfunctie', als je die niet meer weet. Na 25 maart gaat de barcommissie de overgebleven diensten zelf invullen met leden die nog niet aan hun punten voldoen. Als je redenen hebt om geen diensten in te vullen, wil je dan een email voor akkoord sturen naar onze voorzitter Jac de Geus [email protected]

Belangrijk voor het inschrijven: 
Kies direct minimaal zoveel diensten uit dat je aan je 12 punten komt. Meer mag uiteraard ook! Eenmaal na bevestiging van de door jou gekozen dienst, kun je deze dienst niet meer wijzigen. Tenzij je diensten van in totaal meer dan 12 punten invult, dan kan je weer wijzigen.

Belangrijk na het inschrijven: 
Als je bardienst is ingepland, dan ontvang je een bevestiging. Je ontvangt 2 weken, 1 week en 1 dag voorafgaand aan je (bar)dienst een herinnering per e-mail. In de laatste twee e-mails staat ook het sleuteladres vermeld. Deze herinneringen zijn een extra service. Indien je onverhoopt niet kunt op de door jouw gekozen dag c.q. tijdstip dan dien je zelf voor vervanging of ruilen van dienst te zorgen.  De barcommissie kan dit niet voor je doen.   

Openingstijden en afsluiten
De kantine is normaliter geopend op maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 23.00 uur en daarnaast rondom de vele activiteiten die georganiseerd worden.  

Tot slot
Heb je vragen, opmerkingen of suggesties stuur een mail naar onze commissie: [email protected]

 

(Bar)Diensten Inschrijfprocedures Tehado.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077