Najaarscompetitie Tenniskids

INFORMATIE OVER de najaarscompetitie 2024
Start 8 september 2024 

Beste Tenniskids en ouders,

We zijn nog volop bezig met de Voorjaarscompetitie en dat goed, er worden leuke wedstijden gespeeld. Om in het najaar weer leuke wedstrijden te spelen willen wij je hierbij graag op de hoogte stellen van de inschrijving voor de KNLTB najaars-competitie. De inschrijving staat vanaf vandaag open! Staan jouw kind(eren) al te popelen om weer competitie te spelen? Lees snel verder hoe je kan inschrijven voor de KNLTB competitie.

Vriendelijk verzoek om dit formulier uiterlijk 28 mei 2024!! in te vullen.

HIER is een link naar het inschrijfformulier.

 

Wat is de KNLTB Tenniskids (ROOD, ORANJE en GROEN) competitie? 

De Rode & Oranje competitie bestaat uit meerdere teams van verschillende clubs in één afdeling. Elke speeldag speel je met alle clubs van de afdeling bij één van deze clubs wedstrijdjes tegen elkaar. Deze wedstrijdjes staan geheel in het teken van plezier!

De Groene competitie wordt gespeeld tussen verschillende clubs. Jij speelt mee met een team van onze vereniging. Je wordt ingedeeld in een afdeling met teams van andere clubs en je speelt wedstrijden tegen elkaar. Je speelt een deel van de dagen ‘thuis’ op onze club en een deel van de dagen ‘uit’ op de club van de tegenstander. Per speeldag speel je zes wedstrijden, voor elke gewonnen wedstrijd krijg je één punt. Zo kan je als team bijvoorbeeld met 6-0 winnen of 3-3 gelijk spelen. Het team met de meest gewonnen wedstrijden na het aantal speeldagen is kampioen.

Meer informatie over de Tenniskids-Competitie vind je hier.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077