Tennislessen

Tennislessen Tehado

Wil jij graag tennistraining bij Tehado? Onze enthousiaste trainster staat voor je klaar! 

Hoe werkt het?

Voor de leden van Tehado is het weer mogelijk om in de periode van maart tot en met half december lessen te volgen op de banen van Tehado. Vanaf begin maart 2024 starten we met de jeugdlessen en met de competitietrainingen. De competitie teams- en spelers die zich opgeven voor de trainingen worden eerst ingedeeld en daarna worden de andere lessen ingepland. De ‘reguliere’ lessen starten vanaf 20 maart. De meeste groepslessen vinden plaats in groepjes van 4, maar een groep van 2, 3, 6 of 8 personen behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt je ook inschrijven voor één of meerdere privélessen.

Ga naar het inschrijfformulier!

Proefles
Mocht je interesse hebben om lid te worden van Tehado, maar eerst een paar proeflessen willen volgen om te kijken of tennis wat voor je is, dan is dat ook mogelijk.

Wil je meer informatie over de tennislessen en de tarieven? Of wil je jezelf inschrijven? Stuur een mail naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077