Tehado Open Toernooi

Het Open Toernooi van Tehado in Hazerswoude-Dorp vindt plaats van 17 t/m 25 augustus. Het toernooi is doorgaans voor spelers van niveau 2 tot en met niveau 7. Je kunt je inschrijven voor enkelen, dubbelen of mixen. Er wordt gedacht aan allerlei leeftijden dus trommel je vrienden, familie of tennispartner op om in te schrijven! 

Een inschrijving of bezoek aan Tehado Open Toernooi staat garant voor amusement en jaarlijks wordt hier dan ook flink uitgepakt; Dit jaar is het thema Kerst bedacht en dit komt dan ook weer tot uiting in de aankleding van het park, de keuze van de producten uit de keuken en de kleine extra's voor groot plezier. Iedere avond kan er gegeten worden en op donderdag is de jaarlijkse feestavond! 
 
Al zou bovenstaande niet genoeg zijn om langs te komen is het wellicht ook goed om te weten dat er veel gezelligheid heerst op de prachtige banen van Tehado. Er is voldoende ruimte om te ontspannen met (oude) bekenden en er wordt goed gezorgd voor aangename faciliteiten waaronder een gezellig clubhuis waar je kunt genieten van een hapje en een drankje! Er is voldoende parkeergelegenheid en een commissie die er ook dit jaar weer zin in heeft om het eenieder naar het zin te maken. 
 
Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon op zoek bent naar wat plezier op de baan, dit toernooi heeft voor ieder wat wils!
 
Inschrijven kan binnenkort via www.toernooi.nl (zoekwoord 'Tehado'). We kijken uit naar je inschrijving! 
Het programma en de uitslagen zijn te volgen via toernooi.nl of volg ons op Facebook of Instagram.

 

Tijdens het Open Toernooi wordt er een traditionele oud-voorzittersborrel georganiseerd, waarbij mooie verhalen en oude herinneringen worden opgehaald aan voorgaande Open Toernooien.

Oud-voorzitters OT-commissie:

Jaren Toernooileider / Voorzitter OT-commissie
1977 - 1979 Ad van Parridon
1980 - 1984 Rick Wttewaal
1985 - 2000 Jan Rietveld
2001 - 2003 Cock Rademaker
2004 - 2008 Kees-Jaap Elfferich
2009 - 2013 Joost Schoonwater
2014 - 2017 Joost Kerkvliet & Wilbert van Klaveren
2018 - heden Erik van Leijden, Daan de Ru & Ton van Wetten

 

2023: oud-voorzittersborrel Open Toernooi

 

Een sportieve groet namens alle vrijwilligers van het Open Toernooi! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077