Jeugd

Hoi!

Welkom bij de jeugd van tennisvereniging TEHADO! Met deze brief willen wij jou en/of je ouders kort meer vertellen over onze tennisvereniging. Tehado is officieel opgericht op 19 augustus 1976. De naam is gebaseerd op TEnnisvereniging HAzerswoude-DOrp.  

Tehado heeft acht banen, die allen verlicht zijn en waarvan er vijf een systeem van baanverwarming hebben. Met dit systeem zijn we een tennisvereniging waar 12 maanden lang kan worden getennist. Je hebt nu een aantal lessen gevolgd én wil door. Belangrijk is je aan te melden bij de ledenadministratie. Dit kan online via deze link. Hierna ben je lid van onze vereniging en kan je naast je lessen onbeperkt vrij spelen. Na het installeren van de KNLTB ClubApp kan je via het tabblad ‘spelen’ een baan reserveren.

Daarnaast ben je ook automatisch lid van de KNLTB en krijg je een bondsnummer, zodat je ook mee kan doen aan de competities. Hierover verderop in deze brief meer informatie. Het eerste jaar betaal je geen contributie! Zo kan je echt goed beoordelen of je het leuk vindt. Hoe de contributies daarna zijn, vind je op deze link. 

Tennislessen: Margreet Prins verzorgt de tennislessen bij ons op de vereniging. Er wordt aan de kinderen 20 voor- en 15 najaarslessen gegeven. De lessen worden ingedeeld op leeftijd/niveau en de lessen vinden plaats op maandag-, dinsdag- of donderdagmiddag. Voor de lessen ontvang je per mail of app per lessenserie een aanmeldformulier. Via de vereniging ontvang je via e-mail een rekening voor de lessen, deze betaal je dus los van de contributie per serie voor- en/of najaarslessen. Voor communicatie over de lessen wordt door de trainster, Margreet Prins, een groepsapp aangemaakt. Heb je vragen over de lessen, mail naar [email protected]      

Competitie: Naast de lessen heb je speciaal voor de kinderen in het voor- en najaar een competitie. Ook voor de competitie moet je je apart aanmelden als je daar aan mee wil doen. De wedstrijden vinden plaats op zondagochtend. Hiervoor geldt: meedoen is belangrijker dan winnen en gezelligheid staat hoog in het vaandel. Je speelt in een team met meisjes en jongens door elkaar van je eigen vereniging. Op basis van leeftijd en ervaring speel je in Rood, Oranje, Groen of Junioren. De ene keer speel je uit en de andere keer thuis. De speeldata zijn ruim van te voren bekend. Competitie is naast de tennislessen heel erg leuk om te doen en zo wordt spelenderwijs kennisgemaakt met de tennisregels. Wil je meer weten over de jeugdcompetities kijk dan hier. 

Overige activiteiten: Naast alle leuke lessen en de competities organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten voor de kinderen. Dit wordt aangekondigd via sociale media en whatsapp. Er kan nog veel meer verteld worden over tennis en de vereniging. Mocht je daarover vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact op met mij.

 

Met vriendelijke groet,

Marleen Pels Jeugdbestuurslid Tehado, [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077