Competitie info

Let op: gedurende het seizoen 2024 zullen er padelbanen aangelegd worden en tijdens het bouwen zijn er geen banen om vrij te spelen op vrijdagavond en zaterdag. 

Voor senioren, iedereen vanaf 17 jaar, heeft de KNLTB het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Wat maakt competitie spelen nou zo leuk? 

Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor jouw vereniging. Gedurende een bepaalde periode in het jaar speel jij met jouw team tegen teams van andere verenigingen in de omgeving. Competitie spelen is het gevoel van willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Het gaat om het teamgevoel en de saamhorigheid.  

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Naast het ontwikkelen van jouw spel- en tennisvaardigheden heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen op en naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd! 

De KNLTB heeft het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week en voor elke leeftijd. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen.

Wil je weten welke teams er meedoen aan de Voorjaarscompetitie 2024? Klik dan op de links hieronder:

Competitieteams maandagochtend
Competitieteams vrijdagavond
Competitieteams zaterdag


Invallers voor de Voorjaarscompetitie:
- Margareth Turnhout: beschikbaar op maandagochtend
- Pim Jacobs: beschikbaar op vrijdagavond
Thuisteams voorjaarscompetitie 2024.xlsx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077