Najaarscompetitie Senioren

De voorjaarscompetitie is in volle gang. We hebben er gelukkig (over het algemeen) goed weer bij, er worden mooie wedstrijden gespeeld en enorm goede resultaten behaald! 
 
Goed nieuws! Het is weer tijd voor het inschrijven van een nieuwe competitie! Hierbij willen wij je graag op de hoogte stellen van de inschrijving voor de KNLTB competitie Najaar 2024. De inschrijving staat vanaf vandaag open! Hieronder informeren wij jullie over de belangrijkste zaken rondom het inschrijven voor de competitie.
 
De KNLTB Tennis competitie wordt gespeeld tussen verschillende clubs en je speelt mee met een team van de club waar jij lid bent. Je wordt ingedeeld in een afdeling met teams van andere clubs en je speelt wedstrijden tegen elkaar. De wedstrijden worden ‘thuis’ op de eigen club of ‘uit’ bij de andere club gespeeld. De speeldata voor het najaar 2024 vind je in de volgende link.
 
Er is een zeer divers competitieaanbod op (bijna) iedere dag van de week voor zowel beginnende spelers als voor de ervaren speler. Voor iedere tennisser is er een competitie die bij hem/haar past! Overleg met je team in welke competitiesoort jullie willen spelen. Het landelijke aanbod betekent dat elke club in Nederland zich kan inschrijven voor de competitie. Het regionale aanbod is specifiek voor de clubs die gevestigd zijn in de provincie die vermeld staat bij de competitiesoorten. In beide gevallen wordt er zo dichtbij mogelijk ingedeeld.
 
Landelijk: zie deze link
Regionaal: zie deze link
 
Wil je per team inschrijven? Dan is het de bedoeling dat de captain het inschrijfformulier uit de bijlage invult en opstuurt naar [email protected]
 
Heb je nog geen team? Dan probeert de club een team voor je te vinden. We kunnen dit niet garanderen. Schrijf je in via het inschrijfformulier. Vergeet niet te vermelden in welke competitie en welke dag je wilt spelen.
 
Wil je alleen reserve zijn? Schrijf je in via het inschrijfformulier. Vergeet niet te melden op welke dag je reserve wilt zijn.
 
LET OP!
Inschrijven kan t/m 27 mei!
Bij vragen kun je mailen naar [email protected]!
 
Sportieve groet,
Danila en Renée
Inschrijfformulier Najaarscompetitie 2024.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077