Competitieteams jeugd voorjaar 2024

De geboortejaren in bovenstaande tabel gelden vanaf 1 januari 2024 t/m 31 december 2024

Vanaf 1 april gaat de Voorjaarscompetitie voor de jeugd weer van start. Het rode en het oranje team speelt op zondagochtend. We streven ernaar om de teams op dezelfde dag thuis te laten spelen, en dan zouden er 2 wedstrijddagen zijn. De overige dagen spelen deze teams een uitwedstrijd. De data van de thuiswedstrijden zullen we hier delen, zodra dit bekend is.

Hieronder de teams:

Rood
Vigo Kooijman
Kees Okker
Joep Zegwaard
Ray Lieverse

Oranje
Steef Wichertjes
Emma Kluvers
Caspar de Groot

Junioren
Ook de junioren spelen op zondagochtend. Ook hierbij zullen we, als dit bekend is, de data van de thuiswedstrijden hier publiceren.

Junioren (11 t/m 14 jaar)
Morgan van Oosterhout
Tessa de Jong
Sascha Pels
Maartje Jacobs
Cindy Weijers

Kom eens gezellig kijken en zien hoe leuk de jeugd aan het tennissen is!


Kleuren en leeftijden
Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende fases: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Voor de allerjongste jeugd is er Tenniskids Blauw. Daarna stroom je door naar Rood, Oranje en uiteindelijk Groen. Na Groen is een kind helemaal klaar om met de bekende gele bal op een hele baan te tennissen. Het doel van Tenniskids is om kinderen zo snel mogelijk het spel te laten spelen. 


Wedstrijdjes spelen 
Naast leuke en uitdagende trainingen kunnen kinderen die tennissen in Tenniskids het hele jaar door wedstrijdjes spelen. Zo kunnen ze meedoen aan de Tenniskids competitie of zich inschrijven voor een Tenniskids toernooitje. Het maakt niet uit of een kind al langer tennist of net begonnen is: er zijn competities en toernooitjes voor iedereen! 

Het leuke aan wedstrijdjes spelen is, is dat het niet alleen gezellig is, maar dat kinderen zo ook steeds beter worden. Zo krijgen ze nog meer plezier in tennis.  

https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/jeugd/tenniskids/

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077