Zondagochtend alle banen bezet

10 april 2019


De eerste competitiedagen zitten er alweer op, waarbij de teams hebben mogen genieten van redelijk goed tot heerlijk weer! Vanaf verschillende hoeken zijn er winstpunten naar Tehado meegenomen, wat natuurlijk hartstikke goed is. Ook de komende weken zullen in het teken van de competitie staan. Ieder weekend zullen er leuke en spannende wedstrijden op de club worden gespeeld met daarbij uiteraard een gezellige sfeer op het park, zowel voor spelers als supporters. Kom allen gezellig onze teams aanmoedigen! 

Deze gezellige drukte zal aanstaande zondag (14 april) blijken, doordat de banen van 09:30 tot 13:00 bezet zullen zijn. Op deze sportieve zondagochtend zullen diverse teams van Tehado strijden voor de punten. Zo komen onze Tenniskids Oranje en Groen in actie en speelt er een junioren gemengd en een meisjesteam. Daarnaast worden ook de senioren vertegenwoordigd door Dames 1 (aanvoerder: Nanda Haan). 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077