Voorjaarscompetitie Tenniskids & Junioren 2020

19 november 2019


Inschrijven voorjaarscompetitie Tenniskids & Junioren

Voor alle jeugd die in het voorjaar ook wilt meespelen in de competitie is het weer mogelijk om in te schrijven. Aanmelden voor de voorjaarscompetitie 2020 kan tot 13 december 2019! De data van de competitie vind je hier

De voorjaarscompetitie voor jeugd is gewijzigd. Lees hier goed de wijzigingen, zodat je je in de juiste competitie inschrijft. De jeugdcommissie vormt, in overleg met de trainer, competitieteams en indelingen die het beste aansluiten bij het speelniveau.

LET OP! Ook van bestaande teams is per speler een individueel ingevuld formulier nodig in verband met de bevestiging van inschrijving voor het nieuwe seizoen. 

Inschrijven als reserve

Als je vanwege school, andere sporten of bezigheden niet vast in een team wilt óf alle speeldagen kunt, kan jij je ook opgeven. Je komt dan op de reserve/invallijst te staan. Check dus vóór inschrijving eerst goed of je alle speeldagen ook beschikbaar bent, anders alleen inschrijven als reservespeler. 

Inschrijfformulier

Geef je vóór 13 december op! Mail onderstaand inschrijfformulier naar: [email protected].

Inschrijfformulier competitie junioren 2020.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077