Inschrijven najaarslessen

01 augustus 2022


Vanaf 29 augustus gaan we weer van start met de lessen en is het weer mogelijk te komen trainen met je team of te komen lessen in een groep of individueel. We zitten nog midden in de zomervakantie, maar de voorbereidingen voor de najaarslessen zijn alweer in volle gang. 

De competitie-inschrijvingen zijn opgestuurd naar de KNLTB en het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de najaar/winterlessen. Voor de leden van Tehado is het mogelijk om in de periode van eind augustus tot en met half december lessen te volgen op de banen van Tehado. Vanaf maandag 29 augustus 2022 starten we met de lessen en met de competitie trainingen.
De competitie teams- en spelers die zich opgeven voor de trainingen worden eerst ingedeeld en daarna worden de andere lessen ingepland. 

De meeste groepslessen vinden plaats in groepjes van 4, maar een groep van 2, 3, 6 of 8 personen behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt je ook inschrijven voor één of meerdere privélessen. Mocht je interesse hebben om lid te worden van Tehado, maar eerst een paar proeflessen willen volgen om te kijken of tennis wat voor je is, dan is dat ook mogelijk. 

Graag het inschrijfformulier invullen (zie hieronder) en mailen naar [email protected].

Meer info? Lees alle lesinfo in onderstaande document. 

2022 - Inschrijfform najaar SR.docx 2022 - Informatie tennislessen senioren najaar.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie en financiële zaken : [email protected]

KVK-nummer

40445077