Informatie competitie


Let op: gedurende het seizoen 2024 zullen er padelbanen aangelegd worden en tijdens het bouwen zijn er geen banen om vrij te spelen op vrijdagavond en zaterdag.
 
Voorjaarscompetitie
Tijdens de Voorjaarscompetitie probeer je samen met jouw team in zeven speeldagen, tussen begin april en begin juni, kampioen te worden van de poule. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is. 
 
Hier kun je de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2024 vinden.
 
Invallers voor de Voorjaarscompetitie:
- Margareth Turnhout: beschikbaar op maandagochtend
- Pim Jacobs: beschikbaar op vrijdagavond
 
Najaarscompetitie
Tijdens de Najaarscompetitie speel jij samen met jouw team op vijf speeldagen, tussen half september en half oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zes teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de vijf speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen. Tijdens de najaarscompetitie word niet gespeeld om promotie of degradatie.
 
Hier kun je de speeldata van de Najaarscompetitie 2024 vinden.
 
Soms zijn er wat onvoorziene omstandigheden en weet je niet hoe je dit op moet lossen. Daarvoor heeft de KNLTB een competitiereglement gemaakt. Klik hier om het reglement in te zien.
 
Op de site van de KNLTB kun je terecht voor de actuele speeldata, competitie mogelijkheden, klasse-indelingen en nog veel meer! Heb je interesse in het spelen van competitie? Neem van vooral een kijkje op de KNLTB-site of neem contact op met onze competitieleiders via het mailadres [email protected].

 

Thuisteams voorjaarscompetitie 2024.xlsx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077