Voorjaarslessen vanaf 08 maart 2021 samen met nieuwe trainer

25 januari 2021


Vanaf 08 maart gaan we weer van start met de lessen en is het weer mogelijk te komen trainen met je team of te komen lessen in een groep of individueel. Al zitten we nog midden in het winterse weer en in “lockdown” zijn we toch al druk bezig met de voorbereidingen voor het komend seizoen. Vanaf het voorjaar zal Margreet samen met Raoul Tutuarima de lessen bij Tehado gaan verzorgen. Raoul gaat maandag en Margreet dinsdag en donderdag les geven. Afhankelijk van het animo, zal er ook in de ochtenden en/of in het weekend les worden gegeven. Omdat veel mensen vanwege COVID op dit moment thuis moeten werken en de verwachting is dat thuiswerken in de toekomst zo zal blijven, willen we ook overdag lessen gaan aanbieden. Op het inschrijfformulier is het mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Wie is Raoul?
“Mijn naam is Raoul Tutuarima, 27 jaar oud.
Tennis is altijd mijn passie geweest, vandaar dat ik jullie 17 jaar terug wil meenemen in de tijd.
De eerste keer dat ik op Tehado kwam…” Lees verder.. 

Voor de leden van Tehado is het weer mogelijk om in de periode van maart tot en met half december lessen te volgen op de banen van Tehado. Vanaf maandag 01 maart 2021 starten we met de jeugdlessen en met de competitie trainingen.
De competitie teams- en spelers die zich opgeven voor de trainingen worden eerst ingedeeld en daarna worden de andere lessen ingepland. De ‘reguliere’ lessen starten vanaf maandag 8 maart en/of 5 april.

De meeste groepslessen vinden plaats in groepjes van 4, maar een groep van 2, 3, 6 of 8 personen behoort ook tot de mogelijkheden (groepen van 6 tot 8 personen kan niet op donderdag tussen 20:00-21:00 uur). Je kunt je ook inschrijven voor één of meerdere privélessen.

Mocht je interesse hebben om lid te worden van Tehado, maar eerst een paar proeflessen willen volgen om te kijken of tennis wat voor je is, dan is dat ook mogelijk.

Tarieven en Lesreglement
De lesdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag, eventueel overdag en in het weekend. Graag inschrijfformulier invullen en mailen naar [email protected].

Groep van 4 personen voor 10 lessen € 139,50 per persoon
Groep van 5 personen voor 10 lessen € 114,00 per persoon
Groep van 6 personen voor 10 lessen € 96,00 per persoon
Groep van 8 personen voor 10 lessen € 78,00 per persoon
Privéles (1 of 2 personen) € 50,00 per uur

  • Een trainingsuur duurt 50 minuten, cursisten hebben 60 minuten de beschikking over de baan.
  • Bij afwezigheid van de trainer wordt de les ingehaald of voor vervanging gezorgd.
  • De cursussen vinden doorgang als de groepen vol zijn. Bij een incomplete groep zal in overleg met de betrokken cursisten, de cursus worden ingekort of de prijs worden aangepast.
  • Lessen om welke reden dan ook verzuimd door de cursist zijn voor rekening van de cursist.
  • Bij uitval van de lessen door weersomstandigheden wordt bij een cursus van 10 lessen (of minder) maximaal 1 les ingehaald.
  • Geplande inhaallessen die door weersomstandigheden niet door kunnen gaan, worden niet ingehaald.
  • Tijdens de eerst les krijgt u de rekening van de lessen, graag binnen 14 dagen te betalen.
  • De trainer(s) kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, blessures of andersoortige schade aan personen of materialen die tijdens of na de trainingen zijn opgetreden of ontstaan.

 

2021 - Informatie Tennislessen Voorjaar-Zomer SR (1).pdf 2021 - Inschrijfform voorjaar SR.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp