Voorjaarscompetitie 2021!

25 november 2020


VOORJAARSCOMPETITIE

Je kan je weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie! Door de huidige omstandigheden is het natuurlijk nog onzeker hoe het allemaal zal verlopen van het voorjaar, maar wij staan er in ieder geval positief in dat de voorjaarscompetitie 2021 gewoon door kan gaan. Wil jij competitie spelen? Schrijf jezelf of je team dan in via onderstaand inschrijfformulier!

De voorjaarscompetitie in het kort

Tijdens de Voorjaarscompetitie probeer je samen met jouw team in zeven speeldagen, tussen begin april en begin juni, kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is.

Competitieaanbod

Voor senioren bestaat de Voorjaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past bij je past! 

Speeldata 2021

Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie in 2021. 

Meer informatie over de competitie vind je hier. Doe jij ook mee?!

Indien je onderstaande inschrijfformulier niet kunt openen, staat deze ook hier

 

Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2021 (1).docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp