Schrijf je nu in voor de clubkampioenschappen!

01 augustus 2021


Na het grote succes van de ladies/girls night en de men's night is het tijd voor een volgend gezellig clubtoernooi. Van 3 t/m 12 september worden de clubkampioenschappen voor senioren georganiseerd. We zullen de enkel, dubbel en mix-dubbel wedstrijden samen in 1 toernooi spelen. Je kan je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen. Doe jij ook mee?!
 
Wil je je inschrijven voor 2 onderdelen let dan wel even op de maximale verhinderingen die je op kan geven bij het inschrijven. Om het toernooi planbaar te houden voor ons kan je bij inschrijving voor 2 onderdelen maximaal 1 verhindering per persoon opgeven (overleg even met je partner). Speel je slechts in 1 onderdeel mee dan kan je maximaal 2 verhinderingen per persoon opgeven..
 
Nadat we de inschrijvingen hebben ontvangen zal de TC de spelers op niveau indelen. We hopen op een grote opkomst van zowel oude(re) en nieuwe leden zodat we er een gezellig toernooi van kunnen maken.
 
Overleg in je virenden/vriendinnen groepjes en maak elkaar enthousiast om mee te doen! Inschrijven kan via toernooi.nl  
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077