Ouder-kindtoernooi

13 augustus 2019


Ouder-kindtoernooi

Zondag 8 september is het weer zover: de ouder/kinddag van Tehado!!! De kans om met je vader, je moeder, je opa of je oma, of zomaar een oom of tante te gaan tennissen tegen andere kinderen die met hun vader of moeder of een ander familielid tennissen. Andersom is het uiteraard ook mogelijk. Heb je nog een neef of nichtje of wil je gezellig tennissen met je buurjongen, het kan op deze dag allemaal. Heel gezellig dus. De ouder/kinddag gaat vooral om de gezelligheid en is voor ieder niveau!

Omdat wij jullie natuurlijk allemaal leuk willen indelen, vragen wij jullie om je uiterlijk 2 september vòòr 17.00 uur per e-mail op te geven:  [email protected] Eventueel kun je onderstaande strookje ook inleveren bij Diederik Mulder, Burgemeester Warnaarkade 49 of Annemiek van Cleef, Albert Cuypstraat 5.

Verder willen we aan jullie ouders of aan jezelf vragen of jullie, net als de vorige jaren, misschien wat lekkers voor de lunch willen maken? Dan maken we met z’n allen een compleet buffet, erg lekker! Wat voor lekkers je (moeder/vader) maakt kan je aangeven in de mail of op op het inleverstrookje.

Aan de hand van het aantal inschrijvingen delen wij de dag in. We starten iig om 10 uur en spelen tot 14 uur. Blijken er veel aanmeldingen te zijn, dan spelen we ook in de middag. Wil je wel meedoen, maar kun je alleen in de morgen of alleen in de middag, dan proberen we hier rekening mee te houden, mits je dat aangeeft bij de inschrijving.

Dus even in het kort:

* Met wie?
* Inleveren vòòr 2 september 1700 uur

Belangrijk!

Ook dit jaar zou de JTC van Tehado het weer leuk vinden om het Ouder-kind toernooi te laten plaats vinden begin september. Echter hebben we de uitdaging voor dit jaar dat er maar één iemand van de JTC de organisatie deels op zich kan nemen en dat gaat helaas niet werken. Daarom is de JTC op zoek naar ouders/begeleiders die mede dit toernooi willen helpen organiseren op zondag 8 september zodat het doorgang kan vinden. Ben jij bereid of beschikbaar om te helpen om dit toernooi te organiseren alleen of samen met iemand dan vernemen we dat tevens graag in de aanmelding. Alvast bedankt voor jullie hulp namens de JTC.

Uitnodiging ouderkinddag 2019.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp