Nieuwe maatregelen

30 september 2020


Beste leden,

Maandagavond maakte de overheid bekend dat er vanaf 29 september 2020 om 18:00 uur extra maatregelen met betrekking tot de indamming van het coronavirus gelden. Die maatregelen gelden tot nader order. Onderstaande maatregelen gelden voor TeHaDo:

- De kantine is gesloten, maar de kleedkamers (en de wc’s daarin) blijven geopend. Daar moeten wel de coronaregels in acht worden genomen.  
- Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden: reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop.
- Trainen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden: kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop.
-Het is helaas niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.
- Als het weer het toelaat, kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. Neem zelf eten en drinken mee.
- Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt verder dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uitmaken van het begeleidende team en dus tijdens de competitiewedstrijden op het tennispark aanwezig mogen zijn. Andere toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn helaas niet toegestaan.
- Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt verder dat jeugdcoördinatoren en wedstrijdplanners bij thuiswedstrijden tijdens de competitiewedstrijden op het tennispark aanwezig mogen zijn. Ouders die moeten rijden kunnen dus helaas niet blijven. Andere toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn helaas ook niet toegestaan.

Hiernaast dient iedereen zich uiteraard aan alle overige richtlijnen te houden gesteld door de overheid. 

We kunnen gelukkig nog lekker tennissen, maar helaas moet de ‘nabespreking’ onder het genot van een drankje voorlopig weer achterwege blijven. 

Sportieve groet,

Het bestuur

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp