Najaarscompetitie spelen? Schrijf je nu in!

22 mei 2022


Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie

Het is nog volop voorjaar maar we zijn toch alweer bezig met de najaarscompetitie 2022. Wil jij meedoen met de najaarscompetitie? Schrijf je dan nu in! Dit kan door per team het bijgevoegde inschrijfformulier op te sturen naar [email protected]. De inschrijving sluit op 1 juni.
 
Let op! Deze najaarscompetie veranderen er een aantal dingen:
  • Met ingang van 2022 wordt het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Deze beslissing is niet niet zomaar genomen en heeft een aantal verschillende redenen. In dit artikel licht de KNLTB de redenen verder toe.

  • De afgelopen twee jaar is als gevolg van het coronavirus de Voorjaarscompetitie in het najaar gespeeld. Dit jaar wordt er weer een normale Najaarscompetitie gespeeld. Dat betekent dat er niet om promotie/degradatie wordt gespeeld en de competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten.

  • In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld. Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld. 
Inschrijfformulier Najaarscompetitie 2022 (1).docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie en financiële zaken : [email protected]

KVK-nummer

40445077