Met korting naar de NK Tennis in Alphen aan den Rijn

19 november 2019


Van 14 tot en met 22 december 2019 wordt bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn de Nationale Kampioenschappen Tennis georganiseerd. De beste tennissers van Nederland strijden om de nationale titels, ook in het rolstoeltennis. Kom en beleef het beste tennis van Nederland van dichtbij!

Wedstrijdprogramma & Side Events
Op zaterdag 14 december en zondag 15 december vindt het kwalificatietoernooi plaats en vanaf maandag 16 december wordt het hoofdtoernooi gespeeld. Vorig jaar gingen de titels in het enkelspel naar Scott Griekspoor, Lesley Kerkhove, Maikel Scheffers en Diede de Groot. Wie wordt er dit jaar Nederlands Kampioen?

Naast tennis kijken op het hoogste niveau, worden er allerlei leuke side events georganiseerd. Op woensdag 18 december is het Kids Day. Klik hier voor het aanmeldformulier (vol = vol). In het finaleweekend is er een Kidsplaza met o.a. minibaantjes en uitdagende tennischallenges waar de kinderen zich prima kunnen vermaken.

Op zaterdag 21 december kan je samen met je competitieteam, vrienden of familie deelnemen aan de eerste editie van de NK Tennisquiz. Heb jij veel kennis van tennis? Ga dan met jouw team de strijd aan en wie weet winnen jullie te gekke prijzen. Dit alles onder begeleiding van de enthousiaste hosts van Inside Out tennispodcasts en een speciale gastpresentator. Klik hier om jouw NK Tennisquiz tickets te bestellen.

Wil je zelf graag een balletje slaan? Dat kan! Tenniscentrum Nieuwe Sloot organiseert gedurende de hele week het 9e Ruiten Troef Alphen Open. Een open dubbeltoernooi voor de categorieën 4 t/m 9. Klik hier om je in te schrijven. Je speelt minimaal twee wedstrijden per onderdeel. Kortom, de NK Tennis is hét tennisevenement wat je absoluut niet mag missen!

Koop nu je tickets met 50% korting!
Van zaterdag tot en met donderdag is de NK Tennis gratis te bezoeken. Voor tickets op vrijdag 20 december, zaterdag 21 december, zondag 22 december en de passe-partout kun je terecht op tennis.nl/tickets. Omdat jij lid bent van een tennisvereniging in Alphen aan den Rijn krijg je 50% korting op je tickets. Voer hiervoor de code ‘ALPHENTENNIS’ in bij je bestelling. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het evenement. Heb je al tickets gekocht zonder korting? Mail dit dan even naar [email protected], zodat je alsnog gebruik kunt maken van deze korting.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp