Laddercompetities TeHaDo 2021 

18 mei 2021


Wat is de Laddercompetitie?
Bij een laddercompetitie dagen spelers elkaar uit voor een wedstrijdje tennis. De lager geplaatste speler daagt de tot 10 hoger (of lager) geplaatste speler uit en als de uitdager wint, stijgt zijn positie op de ladder. De laddercompetitie is dé manier om wedstrijden te spelen, nieuwe mensen te leren kennen en er is altijd wel iemand die je kunt uitdagen om te spelen. Je plant de wedstrijd en speelt een wedstrijd om twee gewonnen sets; een eventuele derde set wordt als supertiebreak gespeeld. Uiteindelijk is de hoogste speler op de ladder de winnaar van de competitie. Wat ons betreft niet het belangrijkste doel.

Terrasopening Laddercompetities!
Speciaal voor de Laddercompetities zal vanaf zaterdag 22 mei zal het terras zaterdagmiddag open zijn van 14:00 uur tot 20:00 uur voor een drankje, snack en gezelligheid. De openingstijden en inrichting van kantine en/of terras zijn afhankelijk van de geldende corona-regels. We vragen alle leden hiermee respectvol om te gaan.

Wanneer begint en eindigt de competitie?
De competitie start op 22 mei en loopt door tot medio september 2021. Je kunt je inschrijven en vanaf het begin meedoen maar het is ook mogelijk om wat later in te schrijven en aan te haken. Op het moment van inschrijven begin je onderaan de ladder.

Hoe schrijf je je in voor de Laddercompetitie en daag je uit?
Je kunt je inschrijven via de website van Tehado:  >Mijn Club > Laddercompetities of via de KNLTB Club app: Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie.

Hier komen alle laddercompetities die Tehado beschikbaar heeft. Als je er een selecteert, zie je de voorwaarden, ranglijst en welke wedstrijden er zijn gespeeld. Nadat je jezelf hebt ingeschreven (button onderin), komt deze competitie te staan bij ‘mijn competities’.

Hier kun je aan de slag gaan met uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de wedstrijd (het is mogelijk om meerdere opties te versturen). Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de app deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen. Vergeet niet om een baan te reserveren! Dit kan 24 uur voorafgaand aan de afgesproken tijd. Vervolgens speel je de wedstrijd om 2 gewonnen sets, eventueel nog een beslissende super-tiebreak en vul je de stand in op de Ranglijst, bij ‘Uitslag invoeren’.

Daag zoveel mogelijk tegenstanders uit. Leuk om tegen iedereen te spelen. Veel tennisplezier! Heb je nog vragen of suggesties, stuur dan een mail naar [email protected] Carla de Ruiter, die de laddercompetitie beheert, zal je mail beantwoorden.          

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp