Inschrijven voorjaarscompetitie!

03 december 2021


De najaarscompetitie 2021 is afgelopen. We kunnen wel zeggen dat het een succesvol seizoen was, de weergoden vaak onze kant verkozen en we mooie wedstrijden hebben gespeeld. De technische commissie is inmiddels alweer druk bezig met de voorbereidingen van de voorjaarscompetitie 2022.

Via het inschrijfformulier (hieronder) kun je jouw team (weer) opgeven. Er zijn enkele wijzigingen waarover we jullie willen informeren:

Vrijdagavondcompetitie

Om de drukte op vrijdagavond te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken zal er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' worden gespeeld.

Wat houdt 'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?

• Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.

• Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set;

• Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken;

• De totale organisatie voor de VCL op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.

Inhaaldagen

We willen met nadruk aangeven dat wedstijden die niet gespeelt kunnen worden op reguliere wedstrijddagen, bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden, ingehaald moeten worden op de speciaal aangewezen inhaaldagen. Zie het speelschema van de KNLTB voor data.

Hou hier dus rekening mee door deze dagen, onder voorbehoud, ook vrij te houden in de agenda's.

Voorkeur spelen op zaterdag

Captains van de zaterdagcompetitie willen we vragen om in het inschrijfformulier hun voorkeur op te geven m.b.t. speeltijden en aantal speelrondes.

We zien graag jullie inschrijfformulieren tegemoet via [email protected]. Als je meer informatie wilt ontvangen, kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Begin januari worden de teams aangemeld bij de KNTLB. Indien de TC nog vragen heeft over de klasse- indeling wordt er rechtstreeks contact opgenomen met het betreffende team. Ruim voor aanvang van de competitie ontvangen jullie van ons aanvullende informatie zoals het inschrijfgeld, speelschema’s enz.

 

Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2022 (1).docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie en financiële zaken : [email protected]

KVK-nummer

40445077