De voorjaarscompetitie van de KNLTB verschuift naar de herfst van 2020

24 mei 2020


De voorjaarscompetitie van de senioren en Tennis-kids verschuift naar de herfst van 2020

De voorjaarstenniscompetitie van de KNLTB wordt in de herfst van 2020 gespeeld.  Dat geldt ook voor de Kia Tenniskids-competitie. Vanwege de coronacrisis zou de start in het weekend van 9 en 10 mei zijn, maar volgens de KNLTB is het spelen van deze competities voor de zomer niet meer haalbaar.

Voor TeHaDo betekent het dat de senioren- en jeugdteams dit voorjaar niet in competitieverband de baan op gaan. De wedstrijden van de voorjaarscompetitie worden in september en oktober gespeeld. De eerste speeldag is vrijdag 11 september, de laatste is op zondag 25 oktober 2020. 

Of de KNLTB Competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. We hebben ook scenario's klaarliggen waarbij we bijvoorbeeld de startdatum opschuiven. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden! 

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?
We gaan er nu vanuit dat officiĆ«le wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. We hopen dat alle teams die zich voor de voorjaarscompetitie hadden ingeschreven ook meedoen in het najaar. Natuurlijk kan het zijn dat een team om bepaalde redenen besluit om in het najaar niet mee te doen. Dit biedt dus ook de mogelijkheid om nieuwe teams in te schrijven.

Voor senioren: Heb jij zin om competitie te spelen? Geef je dan op met een team via onderstaande inschrijfformulier! Alle teams die zich al ingeschreven hebben voor de voorjaarscompetitie zijn al apart benaderd en hoeven zich niet nogmaals op te geven via het inschrijfformulier.

Junioren kunnen zich opgeven door te mailen of berichten aan Margreet: [email protected] 

 

 

Inschrijfformulier Najaarscompetitie 2020.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077