Banen vanaf donderdag 21 januari weer bespeelbaar!

20 januari 2021


Beste Leden,

Jammer genoeg kon er de afgelopen dagen niet getennist worden vanwege het bevriezen van de banen bij nachtvorst. De bodemwarmte-installatie bleek defect. Deze is inmiddels gerepareerd. De banen kunnen, natuurlijk onder de voorwaarden van de corona-maatregelen, vanaf donderdag 21 januari weer gebruikt worden. Via de club-app kun je weer reserveren.

Vooralsnog kan weer afgehangen worden om te enkelen. Als in de komende dagen een landelijke avondklok van kracht wordt, zal het afhangen mogelijk zijn tot een uur voor aanvang van de avondklok. Daarmee kan worden bereikt dat een kwartier voor de aanvang van de avondklok wordt gestopt en er nog een kwartier beschikbaar is om thuis te komen.

Ten aanzien van tennislessen zal Margreet, in overleg met betreffende leden en binnen de beperkingen, proberen om lessen te realiseren.

Nog een tip wat betreft het slepen en harken van de banen: sleep ook de uitloopstroken naast en achter de banen. Dit vermindert de gladheid daar. Dan is er minder kans op uitglijden, dus ook minder kans op blessures. 

Sportieve groeten,

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp