Banen reserveren

22 maart 2021


Het is veel leden opgevallen dat een baan tussen twee afhangtijden weleens een tijdje niet gebruikt wordt. Dit komt omdat je bij het reserveren van de baan zelf je afhangtijd kunt bepalen. Wegens de avondklok, tennislessen en nog onspeelbaar zijn van 3 banen, zijn de speelmogelijkheden ’s avonds flink verminderd. En nu het voorjaar weer begint en de tenniskriebels oplaaien willen we zoveel mogelijk leden de mogelijkheid geven om te kunnen tennissen. We gaan we dit efficiënter regelen.

Het afhangsysteem van de KNLTB biedt de mogelijkheid om met bloktijden af te hangen. Tehado gaat die instelling nu ook toepassen. Dit houdt in dat er uitsluitend op vaste tijdsblokken afgehangen kan worden. Op baan 1 – 2 – 6 worden dat bloktijden van 60 minuten (dubbel) en op 7 – 8 wordt dat 45 minuten (enkel). Baan 3 en 4 zijn nog niet speelklaar. Alle banen eindigen om 20:45 uur (niet vergeten de lichten uit te doen).

De bloktijden op baan 7 en 8 van 45 minuten zijn voor enkelspel bedoeld, maar ook een dubbelspel kan hierop afgehangen worden.

De indeling is gemaakt rekening houdend met de huidige lestijden en -banen. Wellicht wijzigt dit nog een keer, maar dat merk je vanzelf als je wil afhangen. Ook als de Coronaregels wijzigen en als baan 3 – 4 en 5 weer bespeelbaar zal het bloktijden-systeem weer veranderen.

We nemen aan dat alle leden sportief begrip hebben voor deze wijzigingen in het banen reserveren. Voor opmerkingen hierover mag je altijd een email sturen naar [email protected]

Veel tennisplezier!

TIP: Competities zijn uitgesteld, daarom op vrijdagavond en in het weekend altijd heel veel tennisruimte beschikbaar!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp