Après-ski openingstoernooi & feest!

09 februari 2020


Après-ski openingstoernooi & feest!

Op 27 maart gaan alle remmen los en hangen we de ski's aan de haak... want dan is het tijd voor het après-ski openingstoernooi & feest bij Tehado! We kunnen de winter immers niet beter afsluiten dan met een goede après-ski party, toch? De DJ brengt de Oostenrijkse hitjes naar Tehado, de hapjes worden voor je bereid en niet te vergeten het bier staat ijskoud en de glühwein juist lekker warm. Alle ingrediënten voor een echt Oostenrijks fuifje dus!

Het Toernooi
Maar we kunnen het seizoen niet openen zonder ons tennisracket er weer bij te pakken natuurlijk... Daarom beginnen we de avond met een gezellige rommelpot voor knltb leden + introducees. Wil jij jouw vriend/vriendin/kennis/buurman/familielid eens kennis laten maken met tennis, dan is dit jouw kans! Uiteraard mag je introducé ook een ex-tennisser zijn, die nog ergens een racket onder het stof heeft liggen. Of wil jij toch graag met een ander knltb-lid tennissen? Dan kan dat ook natuurlijk! Waar het op neer komt: iedereen boven de 18+ is welkom en gezelligheid staat voorop! We zullen in diverse rondes van 20 minuten gaan spelen, waarna het feest kan losbarsten!

Aanvang: 20:00 uur
Kosten: 5,- pp (inclusief welkomsdrankje en hapjes)
Inschrijven: Opgeven kan via [email protected]. De inschrijving sluit 18 maart 2020. Schrijf je in als koppel of alleen. 

Bis Dahin!!

PS. Vergeet je après-ski outfit niet!

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Tennispark TeHaDo

Heerenlaan 5, 2391 DS HAZERSWOUDE-DORP
CORRESPONDENTIE: POSTBUS 16, 2390 AA HAZERSWOUDE-DORP E-mail ledenadministratie: [email protected]; financiële zaken: [email protected]

KVK-nummer

40445077