Aangescherpt beleid Coronavirus

31 maart 2020


Beste leden en ouders van jeugdleden,

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus en de berichtgeving daarover vanuit de overheid, het RIVM en de KNLTB wil het bestuur de leden van Tehado informeren over het beleid dat wij vanaf vandaag tot en met in ieder geval 28 april 2020 op Tehado hanteren.

Sluiting Tehado
Het kabinet neemt vergaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 28 april.

Bij Tehado sluiten wij om deze reden het park en het clubhuis. Bardiensten en trainingen gaan dan ook niet door. Vrij tennissen is niet mogelijk in deze periode.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. De KNLTB zal de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Toernooien, competities, evenementen en trainingen
De huidige situatie brengt mee dat de volgende tennisactiviteiten
geen doorgang vinden. We gaan wel proberen deze evenementen op een later tijdstip in te halen, afhankelijk van de ontwikkelingen. Hier zullen wij onze leden tijdig over informeren.

- Uitwisseling HTC -TEHADO Tenniskids & junioren zondag 22 maart
- Après Ski Party - vrijdag 27 maart
- De World Tour competitie - wedstrijden van 29 maart 2020;
- De Algemene Ledenvergadering van 2 april

Nadere berichtgeving
Als er aanleiding bestaat om het beleid te versoepelen of verlengen, dan zal het bestuur iedereen daar zo spoedig mogelijk over berichten. Ieder lid wordt aangeraden om de ontwikkelingen via de website van de Rijksoverheid, het RIVM en de KNLTB in de gaten te houden en daar zo nodig op te anticiperen.

Het bestuur vindt het uiteraard jammer om deze maatregelen te moeten treffen, maar rekent op begrip voor de huidige situatie.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp