Trainster Renny afscheid

 

Renny stopt per 1 januari 2018 als hoofdtrainster van Tehado, i.v.m. vertrek naar Nieuw Zeeland voor langere periodes.

Renny Spruijtenburg heeft aangegeven dat ze per 1 januari 2018 haar hoofdtrainerschap van TeHado gaat beëindigen in verband met een vertrek voor een langere periode naar het door haar zo geliefde Nieuw-Zeeland.

Renny kwam als jonge trainster decennia geleden naar TeHaDo, in het kielzog van de toenmalige hoofdtrainer. Toen deze vertrok heeft Renny het hoofdtrainerschap van TeHaDo op zich genomen.

Dat heeft een aantal decennia geduurd, omdat het Renny goed beviel bij TeHaDo en omdat wij als tennisvereniging altijd ongelofelijk tevreden zijn geweest met Renny als hoofdtrainster. Renny paste prima bij onze tennisvereniging vanwege de volgende aspecten: middelgrote vereniging, niet al te hoge wedstrijdambities, aandacht voor de jeugd en de ontwikkeling daarvan, speciale aandacht voor kinderen die niet direct ‘vooraan’ staan, positieve lessen voor alle leden van alle niveaus die hun tennisvaardigheden willen verbeteren, belangstelling voor de competitieteams, een fantastisch en gezellig open toernooi, een zeer fraai tennispark rondom een gezellig clubhuis, etc. etc.  

Hoewel wij het als bestuur van TeHaDo enorm jammer vinden dat Renny vertrekt, begrijpen we deze stap in haar leven en wensen Renny haar daar ongelofelijk veel geluk, plezier en succes bij.

Over hoe het vanaf 2018 verder zal gaan met de lessen en trainingen op Tehado volgt snel meer informatie.

 

Van Renny zelf onderstaand persoonlijk bericht:

Hier even een kort berichtje over mijn plannen voor de komende 2 jaar.

Zoals de meeste mensen wel weten ben ik in de winter altijd een paar maanden in Nieuw-Zeeland en ben dan vanaf eind februari weer terug in Nederland om de voorjaarslessen te starten op Tehado.

Ik heb echter besloten om deze keer pas begin mei 2018 terug naar Nederland te komen en dan rond midden juli 2018 weer terug te gaan naar Nieuw-Zeeland om daar voor een jaar te gaan wonen en werken.

Dit betekent dat ik per 1 januari 2018 zal stoppen als hoofdtrainster van Tehado, na vele mooie jaren :-))!

Ik zal tot eind december nog de jeugdlessen en lessen voor volwassenen geven (samen met Margreet).

 

In de periode mei-juni 2018 komt Renny nog terug naar Nederland en dan zullen we een mooi afscheid voor haar organiseren.

Het bestuur.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 588 700

Address

Heerenlaan 5
2391 DS HAZERSWOUDE DORP - Correspondentie: Postbus 16, 2390 AA Hazerswoude-Dorp